Kauan kaivattu paluumuuttaja korkkaa kiekkokauden – "Kyllä Jakke on kehissä"

Huomenna perjantaina se vihdoin nähdään, monen JYP-fanin vuosia odottama paluu, "kuninkaan paluu". Jarkko Immonen sonnustautuu hurrikaanipaitaan ensimmäisen kerran sitten huhtikuun 14. päivän vuonna 2009.

- Kyllä Jakke on kehissä. Pelaa samassa ketjussa Tuppuraisen ja (Juuso) Puustisen kanssa, päävalmentaja Marko Virtanen vahvistaa.

JYP kohtaa Imatran Bauer-turnauksessa perjantaina iltapäivällä KooKoon ja vajaata vuorokautta myöhemmin KalPan. Harjoitusottelut ovat hurrikaanipaidoille ensimmäiset laatuaan tällä kaudella. Muut liigaseurat aloittivat savottansa viimeistään viime viikolla.

- Tässä on taustalla se, että viime kaudella pelattiin 87 peliä. Se on liigan aikatauluihin aika huikea määrä. Nyt me pelataan syyskuun alusta marraskuun alkuun 25 peliä (CHL mukaan lukien). Tuossa ottelutahdissa ei pysty juuri harjoittelemaan, joten oli tärkeää saada tiukka harjoitusjakso tähän kohtaan, Virtanen taustoittaa.

Hurrikaanileirissä on jonkin verran loukkaantumisia kauden alla. KHL:n Kunlun Red Starista palanneen Miika Lahden lonkkavamma estää pelaamisen ainakin tämän kalenterivuoden puolella, viime kevään pudotuspeleissä jalkaansa loukannut Ossi Louhivaara puolestaan palaa ruotuun marras-joulukuussa. Puolustuspäästä sairastuvalla on Nolan Yonkman, jonka pitäisi olla pelikuntoinen liigapelien alkaessa 8. syyskuuta.

- Imatralla on mukana kaksi maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja viisitoista hyökkääjää. Koko porukkaa on näissä otteluissa tarkoitus peluuttaa, Virtanen kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .