Anaheimin Vatanen loukkaantui: "Taukoa on edessä"

Anaheim Ducksin jyväskyläläispuolustaja Sami Vatanen, 23, koki kovia yön NHL-kierroksella. Vatanen loukkaantui kotiottelussa Washington Capitalsia vastaan.
– Ei suurta hätää, Vatanen kertoi kamppailun jälkeen Keskisuomalaiselle.
– Taukoa on edessä, mutta uskon, että kyse ei ole pitkästä toipilasjaksosta.
 

Ducksin tämän kauden avainpuolustajiin lukeutunut Vatanen loukkaantui avauserän 15. minuutilla. Ducks pelasi alivoimaa. Vatanen menetti ensin mailansa. Saatuaan hyökkääjältä toisen työkalun tilalle, Vatanen yritti putsata kiekkoa maalin edestä. Samalla hänen jalkansa vääntyi pahaan asentoon. Mies taisteli ontuen vaihdon loppuun, mutta nilkutti sitten jäältä suoraan pukukoppiin.


– En pysty kertomaan, millaisesta loukkaantumisesta on kysymys. Täällä on tosi tiukat säännöt näissä asioissa. Seura tiedottaa vammoista, Vatanen kertoi.


Katsomoon näytti, että kyse saattaisi olla nilkan vääntymisestä.
– Tietysti tämä harmittaa, mutta taas tuli todistettua, että urheilija on koko ajan enemmän tai vähemmän vaivainen. Nyt kävi minulle vähän ikävämmin, Vatanen selvitti.
– Tärkeintä on päästä nopeasti takaisin kaukaloon ja auttaa joukkuetta voittoihin.


Vatasen apua Anaheim tarvinneekin. Kamppailu Washingtonia vastaan oli Ducksilta aneeminen. Joukkue syttyi peliin vain ajoittain ja kärsi lopulta tappion lukemin 3–5.
Kukkona jäällä tepasteli Capitalsin Alexander Ovetshkin. Venäläinen takoi komeat teholukemat 2+2.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.