KeuPa HT joutuu etsimään uuden päävalmentajan – Härkönen vaihtaa IPK:n peräsimeen

KeuPa HT:n mestiksen hopealle luotsannut päävalmentaja Niko Härkönen, 32, jättää keuruulaisseuran. Härkösen uusi työnantaja on niin ikään mestiksessä pelaava Iisalmen Peli-Karhut. Sopimus on mallia 1+1 vuotta. IPK:n päävalmentajan jakkara jäi tyhjäksi, kun tammikuun alusta joukkuetta luotsannut Tommi Miettinen siirtyi KalPan päävalmentajaksi.

– Fiilikseni uudesta haasteesta ovat innostuneet ja odottavaiset. Olen aina tykännyt meiningistä, joka Iisalmessa on ollut. Pienen kaupungin yhteisöllisyys sekä mahtavat fanit ovat tehneet vaikutuksen, Härkönen sanoi.

Turkulaislähtöisellä valmentajalla oli kevään aikana neuvotteluyhteys myös KeuPan kanssa, mutta Keskisuomalaisen tietojen mukaan konkreettista sopimustarjousta ei vielä tällä viikolla ollut pöydällä. IPK sellaisen sen sijaan esitti ja näin KeuPalla on edessä uuden valmentajan etsintä.

 

Yhden kauden kakkos- ja yhden päävalmentajana Keuruulla työskennellyt Härkönen kertoi saaneensa Keski-Suomessa arvokasta oppia laadukkaasta jääkiekkotyöstä pienillä resursseilla.

– Runkosarjassa vain ajoittain sain joukkueen pelaamaan haluamaani kiekkoa, mutta playoffeissa pääsimme suhteellisen hyvin siihen peliin kiinni. Erittäin antoisa ja opettava kausi kokonaisuudessaan ja uskon että se kehitti itseäni valmentajana valtavasti, Härkönen arvioi.

Kakkosvalmentajana tällä kaudella toimineen Tomas Westerlundin kanssa KeuPalla on sopimus ja Westerlund vastaa tällä haavaa myös ensi kauden joukkueen kasaamisesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .