KeuPa HT kellotti yleisöennätyksensä keskiviikon kamppailussa

Keuruun jäähalli oli keskiviikkona revetä, kun KeuPa HT tuli kouluun ja koulu illan matsiin. Lehtereille illan K-Vantaa-otteluun sulloutui kaikkiaan 930 katsojaa, jolla paukkuivat vanhat yleisöennätykset.

Liikkeellä oli noin 400 koululaista opettajineen, monien lasten vanhempia ja rutkasti muuta faniväkeä.

Ennätys rikottiin taatusti myös metelin ja vilskeen määrässä. Koululaiset olivat jo päivällä askarrelleet lippuja ja banderolleja ja opetelleet vimmattua "hyvä KeuPa!" -huutoa.

Kolmasluokkalaiset Pinja Lepistö, Lempi Ruuth ja Sanni Roininen nauttivat vauhdikkaasta koulupäivästä. Sannille lätkämatsikokemus oli ensimmäinen ja kerrassaan hieno.

– Tosi kivaa, Pinja iloitsi.

– Tässä päivässä on kaikki ollut hauskaa, hehkutti Lempi.

Sanni näytti yhdessä väsättyjä lippuja ja niitä koristavia pelaajanimmareita. Keupalaiset kun olivat jo päivällä vierailleet koululla nostattamassa henkeä.

Mahtavaksi kuvasi erilaista koulupäivää myös opettaja Tarja Rotola-Pukkila:

– Tällainen tekeminen ja yhteisöllisyys on mahdollista vain pienellä paikkakunnalla. Kaikki halusivat osallistua kaikkeen, lähteä fanimarssillekin. Jokainen on nyt KeuPan kannattaja.

KeuPa HT tulee kouluun -tapahtumalla haluttiin tarjota alakoululaisille mahdollisuus nauttia Mestis-huumasta. Matsi aloitettiin Maamme-laululla ja KeuPa HT:n palkitsemisella. Seura sai kaupungin vapaa-aikatoimen erityishuomionosoituksen kiitokseksi sinnikkäästä työstä, jolla joukkue nousi historiallisesti Suomi-sarjasta Mestikseen.

Ja matsihan päättyi 4–2. Sitä riemua ja huutoa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.