KeuPa HT:lta jäi ensimmäinen Mestis-finaali piippuun - TuTo oli valmiimpi ja ryösti kotiedun

Keuruun historian ensimmäinen jääkiekon Mestis-finaali jäi kotijoukkueen ja kotiyleisön osalta piippuun. KeuPa HT ei ollut valmis loppuottelutunnelmaan, katsojatkin olivat vielä vähän varovaisia. Heitä oli toki saapunut maankuuluun igluun komeasti 985 silmäparia.

KeuPan pelissä näkyi reilun viikon pelitauko. Peli ei ollut kuosissaan, ei varsinkaan avauserässä. Sinipaitojen otteet kohentuivat ottelun edetessä, mutta kiri ei riittänyt. TuTo ryösti itselleen kotiedun lukemin 2–4 (0–2, 1–0, 1–2).

Turkulaisjoukkue oli pelivalmis ahkeroituaan seitsemän ottelun välieräsarjan. KeuPa puolestaan hoiti oman välieräparinsa Jokipojat puhtaasti ja nopeasti neljässä kamppailussa. Asetelma näkyi perjantaina varsinkin avauserässä. KeuPa käynnisteli moottoriaan, TuTolla se kävi jo.

Näin jakso lipesi vieraille lukemin 0–2. Jatkossa KeuPa vertyi ja hallitsi tapahtumia. TuTo oli kuitenkin sitkeä ja sinnitteli lievästä väsymyksestä huolimatta loppuun asti edellä.

– TuTo sai yhden kiinnityksen. Sillä ei ole kuitenkaan merkitystä. Haemme sunnuntaina Turusta kiinnityksen takaisin, KeuPan valmentaja Mikko Heiskanen totesi.

Mestis-kannun nostamiseen vaaditaan neljä voittoa. Keuruulla joukkueet iskevät seuraavan kerran yhteen ensi keskiviikkona.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .