KeuPa osui kolmesti ylivoimalla

KeuPa HT pelasi tehokasta ylivoimapeliä jääkiekon Mestiksen ottelussa perjantaina, kun joukkue kaatoi Lempäälän Kisan lukemin 4–2. KeuPa rankaisi kolme kertaa LeKin jäähystä.

– Ylivoima toimi, KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen kiitteli.

Mutta KeuPa ei ollut ainoa paikalla esiintyneistä, joka pelasi tehokasta ylivoimaa. LeKi teki illan molemmat maalinsa ylivoimalla. Erikoistilanteiden illan kruunasi vielä se, että KeuPa teki päätöslukemat tyhjään maaliin. Myös LeKin kavennus 3–2:een viimeisteltiin ylivoimalla, kun LeKi pelasi kuudella kenttäpelaajalla.

– Jäähyjä tuli tosiaan paljon. Se osoittaa, että tunteita oli pelissä molemmin puolin, Härkönen totesi.

LeKin Lassi Vanhatalo vei vieraat johtoon ajassa 12.21, kun KeuPan Sakari Turtiainen istui jäähyllä kampituksesta. KeuPan Joni Piipponen kuittasi vajaat neljä minuuttia myöhemmin LeKin Niko Lahtinen kärsiessä jäähyä koukkaamisesta.

Toisessa erässä ei maaleja nähty. Janne Kumpulainen vei KeuPan 2–1-johtoon ajassa 49.44. LeKin Riku Väkiparta oli sipaissut kiekon katsomoon ja vieraat pelasivat vajaalla. KeuPan voittomaali syntyi ajassa 54.46. Piipponen viimeisteli lukemiksi 3–1, kun Santeri Vuoti oli komennettu jäähyaitioon väkivaltaisuudesta.

– Todella tärkeät pisteet. Peli oli tasaista vääntöä ja ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, Härkönen kertoi.

Yksi KeuPan onnistujista oli maalivahti Samuli Tervo, joka torjui 24 laukausta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .