KeuPan Ville Niemiselle uusi yllätyspesti

KeuPa HT:n mestisjääkiekkoseuran uusi valmentaja Ville Nieminen tekee jälleen uuden aluevaltauksen. Hän on mukana Yle Urheilun asiantuntijana jääkiekon MM-kisoissa, kertoo Yle.

Nieminen seuraa Leijonien otteluita kotikatsomossa Tampereen Hakametsässä ja kommentoi pelejä katsojille nettistreamin välityksellä. Katsojat voivat samalla lähettää kysymyksiä Niemiselle Yle Urheilun nettisivujen ja sosiaalisen median välityksellä.

Nieminen on innoissaan ohjelmanteosta etenkin kun urheilutoimitus on antanut veijarille vapaat kädet.

– Voi olla, että otan mukaan pari kaveriakin, Nieminen kertoo Ylen verkkosivuilla.

Puhetta on luvassa laidasta laitaan, sillä Nieminen tunnetaan suorasukaisena persoonana.

Ylen tietojen mukaan Nieminen on asiantuntijana Leijonien alkulohkon USA- ja Venäjä-peleissä (1. ja 12.5.) sekä mahdollisissa pudotuspeleissä.

Vielä muutama viikko sitten Yle itse sai osansa Niemisen sanaisesta arkusta, kun yhtiö erehtyi kertomaan Niemisen jättäneen vanhoille Tapparan pelikavereilleen viimeisen välieräottelun jälkeen yllätyskakun. Lähetys oli kuitenkin tarkoitettu Hakametsän jäähallin kenttämiehille.

Nieminen tulistui Ylen jutussa olleesta virheestä ja antoi suoraa palautetta Twitterin välityksellä: "Oliko se kenties v..tuilua vai puhdasta ammattitaidottomuutta", Nieminen jyrähti tuolloin.

Yle joutuikin oikaisemaan virheensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.