Pronssiotteluun roima kasa lippuja tähteellä

Lipunmyynti JYPin ja Lukon perjantaiseen pronssiotteluun alkoi keskiviikkoaamuna. Iltapäivään kello 15:een mennessä lippuja oli myymättä noin 1 000 kappaletta. Ottelu pelataan Jyväskylän Hippoksella, jonne mahtuu 4 500 henkilöä.

– Aamulla oli todella terävä startti, kun lipunmyynti alkoi. Peli pelataan perjantaina ja lipunmyynnissä mennään jo tässä vaiheessa, joten voidaan olla hyvin tyytyväisiä, kehuu JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Jäljellä olevista lipuista suurin osa on seisomapaikoille. Tynin mukaan istumapaikoillekin on mahdollista löytää vielä joitakin lippuja, mutta pääosin ne oli iltapäivään mennessä myyty.

Jyväskylän jäähallia ei ole myyty loppuun yhdessäkään tämän kauden playoff-ottelussa. Tynin mukaan yleisöä on kuitenkin ollut yli 4000 katsojaa lähes kaikissa otteluissa.

– Perjantaina on kauden huipentava peli, niin toivon, että halli tulee täyteen. Lippuja on myyty tähän mennessä reilut 3 500 kappaletta, mutta vielä pelipäivänäkin niitä myydään paljon, jopa useita satoja, Tyni toteaa.

Rauman Lukon kannattajille perjantaiseen otteluun on varattu 200 lippua. Lisäksi Lukon yritys- ja joukkuekäyttöön on varattu 50 lippua.

– Raumalaiset voivat ostaa lippuja myös netistä, joten lopullista vierasjoukkueen kannattajien lukumäärää ei voida tietää, Tyni sanoo.

JYP-Lukko-pronssiottelu alkaa Jyväskylän jäähallissa perjantaina kello 18.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.