Kommentti: Urheilun ja musiikin talkoomies ärähti – montaa palloa lyödessä sattuu myös huteja

Some on armoton maailma. Sinne ei pitäisi koskaan päivittää asioita tunnekuohussa tai väsyneenä. Pasi Heinosella on meneillään monipuolinen musiikkiyrittäjän ura, ja sen ohessa hän on antanut ison talkoopanoksen Happeelle sekä myös JYPille.

Jäähallissa pelatun sali­bandyottelun kioski- ja anniskelukuviot hapattivat miehen mielen. Oletan, että Pasi ajaessaan halki Suomen keikalle Ylläkselle halusi organisoida tuoton niistä Happeelle, mutta ei onnistunut. Seurajohtajat olivat sovussa sopineet muuta. Kimpaantunut artisti purki monimuotoista vuosien talkoopettymystään Facebookissa, ja kielsi JYPiltä kausia soineen maalilaulun käytön. Somessa on parempi ajatella, mitä päivittää, eikä päivittää, mitä ajattelee.

Happeen salibandy pääsarjassa on ammattitason panostamista vaativaa huippu-urheilua, jossa pelaajatähdetkin ovat talkoolaisia. Pelaajat kokoavat maton ja kaukalon otteluihin, ja seuran riveissä palkallisten laskemiseen ei tarvitse osata pitkääkään rimpsua yhdestä eteenpäin.

Poika saunoo -biisin isukki on taiteilijasielu. Leipä tulee keikoista ja äänimainoksista. Luovuus ja ammattitaito ovat miehen korvaamaton voimavara, mutta yrittäjän keikkaelämä haastaa jaksamisen.

Montaa palloa lyödessä saa hyviä osumia, mutta myös huteja osuu kohdalle. Päivitys oli huti.

Seuroilla on kyllä miehen osaamiselle tilausta ja tarvetta, kun ja jos sopu taas antaa sijaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .