KooKoo takoo kuumaa putkea – "Hyvällä peruspelillä kolme pistettä"

KooKoo oli Liigassa vajaan kolmen minuutin päässä neljännestä peräkkäisestä nollapelistä kotiotteluissaan jääkiekkoliigassa. Pelicansin Jesse Mankisen loppuhetkien kavennusosuma ei kuitenkaan kouvolalaisia paljoa harmittanut.

KooKoo otti 4–1-kotivoitolla vähintään pisteen jo 19. pelissä peräkkäin. HPK:n hallussa pitämä SM-liigaennätys on kahden pelin päässä.

–  Neljä ketjuamme junnasivat hyvällä peruspelillä kolme pistettä. Oli hienoa, että pakisto palasi maajoukkueista hyvässä kunnossa, KooKoo-luotsi Jussi Ahokas kommentoi.

Isäntien voitossa maalein 4–1 nähtiin uusi kookoolainen maalintekijä, kun Tapparan lainamiehenä loppukauden Kouvolassa pelaava Patrik Puistola, 19, viimeisteli myös KooKoolle. Kauden kolme aiempaa maaliaan Puistola teki seitsemän pelin lainalla Jukureissa.

KooKoo-fanit sytytti isäntien 3–0-osuman laukonut puolustaja Martin Berger. Neljän ottelun pelikiellosta palannut Berger, 23, otti pakistossa kapteeni Alexander Bonsaksenin paikan.

–  Ei tässä voi mennä kuin päivä kerrallaan. Meillä on paljon nuoria, itsenikin mukaan lukien, joilla on tänä keväänä mahdollisuus ottaa isoja steppejä urallaan eteenpäin, totesi ottelun kaikkia maaleja kaukalossa todistanut Pelicansin 21-vuotias hollolalaispuolustaja Jarkko Pynnönen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.