Kuusela juhli alussa ja lopussa Tapparan voittaessa

Maailmanmestaruutta toukokuussa Slovakiassa juhlinut Kristian Kuusela saavutti torstaina jääkiekkoliigan kahdeksantena pelaajana 900 pelatun ottelun rajan, kun Tappara kaatoi Sportin 5–1 ja otti kauden alusta lukien yhdeksännen voiton putkeen parantaen liigaennätystä.

–  Oli juhlava hetki ennen ottelua katsoa video, hyvät muistot palautuivat mieleen. Mutta itse ottelu oli ajoin vaikea, Sport oli hyvä ja lopulta saadut kolme pistettä olivat ne, mitkä eniten lämmittivät mieltä, Kuusela sanoi.

Kuuselan tehot ottelussa olivat 1+1, yhteensä tehot ovat 242+355=597 eli piakkoin rikkoutuu 600 tehopisteen raja. Rajan on rikkonut kahdeksan pelaajaa.

–  Muistan hyvin ensimmäisen ottelun ja ensimmäisen maalin. Jokaisesta seurasta uran aikana on hyviä muistoja, sanoi hienon taulun muistoksi saanut Kuusela.

Tappara miehitti jo ennen ottelua pistepörssin kärjen viiden pelaajan voimalla Niko Ojamäen oltua kärjessä ja Kuuselan viidentenä. Ottelun jälkeen seitsemän ensimmäistä sijaa olivat Tapparan pelaajilla.

Maalivahti Michael Garteigin torjuntaprosentti ennen ottelua oli 97,62 ja nytkin vielä 97,37. Hän torjui toinen toisensa jälkeen Sportin hyvätkin tekopaikat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.