Lahtinen ja Hari juonivat rankkareissa voiton Pelicansille – "Muista pyhittää lepopäivä"

Pelicansin onni kotijäällä kääntyi lauantaina, kun joukkue kellisti KalPan.

Pelicans oli hävinnyt Liigassa kaksi edellistä kotipeliään Sportille ja Ilvekselle maalierolla 5–12. Perjantaina lahtelaisjoukkue kellisti vierasjäällä Helsingin IFK:n ja sen jatkeeksi lauantaina kaatui KalPa kotona rankkarien jälkeen 4–3.

Enemmänkin oli tarjolla, sillä kuopiolaiset nousivat päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin Kai Kantolan ja Lasse Lappalaisen osumilla.

Jatkoaika oli erittäin viihdyttävä, eivätkä rankkaritkaan jättäneet ketään kylmäksi. Pelicansista sekä Severi Lahtinen että Janos Hari onnistuivat lurittamaan kiekon Eero Kilpeläisen ohi.

–  Nämä ovat maksullisia tapahtumia. Senkin takia esimerkiksi rankkareissa saa esittää omia kikkojaan. Meillä on seuraavaan kolmeen viikkoon yhdeksän ottelua. Tärkein viesti kuuluu, että muista pyhittää lepopäivä, lahtelaisluotsi Ville Nieminen letkautti.

KalPa sai kaikesta huolimatta haalittua kauden ensimmäisen vieraspisteensä.

–  Taistelimme tosi hyvin ja annoimme itsellemme mahdollisuuden tapella voitosta. Kun jatkamme samalla tavalla, niin pistepussimme kasvaa pomminvarmasti, KalPan hyökkääjä Kai Kantola sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.