Lehkoselle jatkosopimus TuTo-valmentajana

Jääkiekon Mestistä johtavan TuTon päävalmentaja Ismo Lehkonen on tehnyt seuran kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Tulisieluisen valmentajan allekirjoittama paperi ulottuu kevääseen 2017.

- Menestyvää joukkuetta ei rakenneta vuodessa eikä kahdessa, vaan pitää olla pitkäjänteisyyttä ja laatua, että päästään seuraavalle tasolle. Urheilullinen puoli pitää saada taloudellisesti kannattavalle puolelle ja samalla tuottaa turkulaisia pelaajia, Lehkonen totesi tiedotteessa.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää muistuttaa, että TuTo tähyää liigajäille.

- Jotta voimme unelmoida menestyksestä Liigassa, meidän tulee laittaa organisaation urheilullinen puoli kuntoon. Se työ on nyt parhaissa mahdollisissa käsissä.

Uusimmat

Kiekko

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

Liigan otteluohjelma julki, JYP sai haluamansa derbytuplan – Tässä ensi kauden runkosarjan JYP-tärpit!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.