Lehti: Hytösen ura jatkuu Sveitsissä

Sveitsiläisen 24heures-sanomalehden verkkosivujen mukaan entinen JYP-kapteeni J-P Hytönen on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Sveitsin A-liigassa pelaavan Lausannen kanssa. Hytönen tahkosi viime kaudella KHL:aa Amur Habarovskin riveissä keräten 52 ottelussa tehot 4+26=30. Hytönen oli mukana myös leijonamiehistössä kevään MM-kisoissa, joissa plakkariin tarttui yksi syöttöpiste.

Hytönen kommentoi sopimushuhuja perjantai-iltana niukkasanaisesti. Hytösen mukaan hänen tuleva työnantajansa julkistaa sopimuksen ilmeisesti lauantaina.

– Haluan jättää kommentoinnin seuralle tässä vaiheessa, sen jälkeen voin kommentoida, miten siihen päädyttiin ja mitkä olivat syyt, Hytönen sanoi Kiekko-Keskisuomalaiselle.

Lausannen urheilujohtaja Jan Alston kehui 24heures.ch:lle Hytöstä vuolaasti.

– Hän on erittäin kova tekemään töitä molemmissa päissä kaukaloa. Hytönen on juuri sellainen johtajatyyppi, jota etsimme. Seuraavaksi kartoitamme laitahyökkääjää, joka pystyy pelaamaan Hytösen vierellä kärkiketjuissa, Alston totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

Katso, miten JYP-kapteenin veljineen kävi tennisottelussa Ilari Filppulaa vastaan – JP Hytönen kertoo myös, miten Jyväskylään saatiin niin monta jääkiekkotähteä ympäri maailmaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.