Leijonat päihitti Slovakian toistamiseen

Suomen jääkiekkomaajoukkue kaatoi Slovakian toistamiseen peräkkäisinä päivinä, kun joukkueet kohtasivat tänään Kouvolassa. Toisessa kohtaamisessa Leijonien voitto kirjattiin luvuin 3–2, kun perjantaina Lahdessa numerot olivat 3–1.

Kouvolassa vieraiden selkäranka katkesi Leijonien tehohetkeen toisen erän lopussa, kun verkko heilui viimeisen viiden minuutin aikana kolme kertaa maalivahti Branislav Konradin selän takana. Pasi Puistola aloitti ylivoimamaalillaan kirin 0–2-takaa-ajoasemassa. Ennen erätaukoa viimeisellä minuutilla osuivat vielä Juuso Puustinen ja Leo Komarov, ja Suomi oli hetkessä tullut rinnalle ja ohi.

– Anti oli vähän sekava. Jarkko Immosen kenttä (laidoilla Puustinen ja Janne Pesonen) oli erittäin hyvä ja Komarov ihan ok, mutta parilla muulla kentällä oli varsinkin hyökkäyspelissä vähän enemmän vaikeuksia kuin perjantaina, puntaroi päävalmentaja Jukka Jalonen.

Maalivahti oli vaihtunut Niko Hovisesta Teemu Lassilaan, joka selviytyi urakastaan moitteetta 28 torjunnalla. Hänet ohitettiin kaksi kertaa ylivoimapelissä toisessa erässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.