Liikuttunut Wallinheimo: Kenelläkään ei pahaa sanottavaa

Entinen JYP-vahti Sinuhe Wallinheimo päätti oman pelaajauransa kolme vuotta sitten voitokkaaseen pronssiotteluun. Wallinheimo oli veräjällään erehtymätön, kun KalPa kaatui 4-0.

Perjantai-iltana Wallinheimo seurasi vanhan ystävänsä Kalle Koskisen viimeistä ottelua. Kumpikin on JYPin 1972-ikäluokkaa ja historia on pitkä.

-Kallen kanssa pelattiin ensimmäisen kerran samassa joukkueessa jo kymmenenvuotiaina. Siitä porukasta peräti viisi kaveria pääsi pelaamaan liigassa, Sinkku muisteli.

Koskinen sai tunnetusti täyteen 20 kautta, Wallinheimokin melkein saman verran. Yksi on vielä jäljellä. Kesäkuussa 41 vuotta täyttävä Jan Latvala teki hiljattain kahden vuoden jatkosopimuksen Pelicansin kanssa.

-Viimeinen soturi vielä jatkaa. On se hurja jätkä, Wallinheimo siunaili.

Leikkimieliset spekulaatiot Koskisen paluusta Wallinheimo tyrmäsi hymyssä suin.

-Ei noilla jaloilla enää. Kyllä tämä oli Kallen osalta nyt tässä.

Pronssiottelu näytti, että kaksi vuotta kansanedustajana istunut Wallinheimo on edelleen sydänjuuriaan myöten lätkäjätkä. Ikivanhan pelikaverin uran päättyminen kosketti.

-Kuuntele nyt! Yleisö huutaa Kallea vieläkin. Ja voin vakuuttaa, että 20 vuoden ajalta ei löydy yhtäkään pelikaveria, jolla olisi mitään pahaa sanottavaa Kallesta, liikuttunut Wallinheimo sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

No mutta! Siitähän tulikin kunnon karnevaali!