Lukon Reunaselta komea paluu Raumalle – "Parempaan päin ollaan koko ajan menossa"

Tarmo Reunanen jatkoi lauantaina Liigassa Lukon kotijäällä siitä, mihin viime keväänä lopetti eli nuorukainen otti itselleen heti joukkueen ykköspuolustajan roolin.

New York Rangersin NHL-organisaatiosta vuodeksi Lukkoon ja Liigaan palannut Reunanen kellotti Lukon 5–1-voitossa TPS:ää vastaan peliaikaa 22,35, mikä oli lukkolaisista selkeästi kovin lukema. Tähän asti uurastajan viitta on ollut ruotsalaispuolustaja Robin Pressin harteilla, mutta nyt Press joutui tyytymään 21,24 minuuttiin.

–  Matka yli Atlantin painoi vielä kropassa, mutta selvästi parempaan päin ollaan koko ajan menossa. On vaan annettava itselle siimaa ja armoa, Reunanen selvitti pelin jälkeen.

–  Omaakin tulemista helpottaa tosi paljon, kun joukkue voittaa, ottelussa myös yhden syöttöpisteen saalistanut Reunanen jatkoi.

Lukko sai peliin huomattavasti terävämmän alun kuin perjantaina Turussa. Kotijoukkue johti avauserässä nopeasti 2–0, mutta Markus Nurmen kavennus toi turkulaiset vielä hetkeksi mukaan. Loppu olikin Lukon, ja maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin kuin viisi.

Lukon ruotsalaiskaksosista Ponthus Westerholm teki kaksi maalia ja velipoika Pathrik puolestaan antoi syötön kolmeen osumaan. Muut maalintekijät olivat Eero Elo, Jonne Tammela ja Kristian Pospisil.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.