Maailmanmestari Anttoni Honka taistelee taas peliajasta JYPissä – Nolan Yonkmanin jatko yhä arvoitus

Tuore jääkiekon nuorten maailmanmestari Anttoni Honka, 18, jatkaa kauttaan JYPin liigaryhmässä. Syyskauden lopun puolustaja haki pelirytmiä Mestis-joukkue KeuPa HT:n riveissä.

– Honka huilaa vielä viikonlopun ottelut, mutta aloittaa sen jälkeen taistelun peliajasta Liigan puolella, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi.

– Kilpailu on kovaa ja jokainen saa ansionsa mukaan.

Hongalle on räätälöity ohjelma, jossa hurrikaanijoukkueen valmennusryhmä on jakanut tehtävät. Jarkko Hyytiä vastaa Hongan voimaharjoittelusta ja Antti Turunen käy nuorukaisen kanssa läpi pelillisiä asioita.

Nolan Yonkmanin kevät on sen sijaan yhä hämärän peitossa. Kanadalaispuolustajan sopimus ulottuu 20. tammikuuta asti, mutta hänelle avautuu tässä haarukassa vain yksi ottelu. Yonkman sai viime viikon Lukko-kamppailun kolttosestaan neljän ottelun pelikiellon ja on sivussa vielä JYPin kolmesta seuraavasta pelistä.

– Yonkman on Jyväskylässä ja valmis pelaamaan ainakin sen yhden ottelun, Holtari arvuutteli.

– Päätös siitä, jatkaako hän meillä vai ei tehdään ensi viikolla.

Puolustaja Alex Lindroos pelaa kuukauden lainapestillä Kiekko-Vantaassa. KeuPassakin kauden aikana kiekkoillut Lindroos halusi itse vetää tämän Mestis-keikan pääkaupunkiseudulla, josta on kotoisin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .