Maalikoostevideo: JYP oli nollannut rökäletappion – SaiPa kaatui kotikaukalossa

SaiPa kaatui kotikaukalossa.

JYP oli Liigassa nollannut hyvin perjantain rökäletappion KalPan vieraana ja taisteli 2–1-voittoon lauantaina kotihallissaan SaiPaa vastaan.

Kahden väsyneen joukkueen ottelussa JYP oli astetta terävämpi sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

– Joukkue oli asialla eikä päästänyt kuin yhden omiin. Eilen annettiin kolme alivoimamaalia, mutta nyt ei yhtään. Kolmas peli neljään päivään molemmilla ja varmasti painoi jaloissa, JYP-luotsi Marko Virtanen summasi.

Ottelun avauserää JYP hallitsi, mutta ei onnistunut kuin kertaalleen maalinteossa. Mikko Kalteva laukoi viivasta ylivoimalla ottelun avausmaalin. Toisessa erässä Ahti Oksanen tasoitti SaiPalle, mutta erän lopussa Jarkko Immonen ampui siirretyn rangaistuksen turvin JYPin voittomaalin.

Päätöserässä SaiPa hallitsi hienokseltaan, mutta JYP ei päästänyt vierasjoukkuetta juurikaan maalipaikoille. JYPin Jani Tuppurainen alusti joukkueensa molemmat maalit ja nousi jo pistepörssin viidennelle sijalle aivan joukkuetoveri Antti Suomelan kantaan.

– Eilen katsottiin vielä 12:n aikaan yöllä nauhaa KalPa-pelistä. Nyt ei tehnyt mieli jäädä sitä tekemään, Tuppurainen sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.