Maalinteko maittaa Chicagolle

Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville valitteli aiemmin tällä NHL-kaudella maalinteon tuottavan suuria vaikeuksia joukkueelleen. Ei valittele enää.

Liigakärki Chicago syyti kauden korkeimman maalimääränsä 7-2-voitossa Philadelphiasta. Kolmessa viime pelissä Chicago on mättänyt yhteensä 19 täysosumaa.

- Ne ovat menneet kolmessa pelissä sisään, ja tämä oli verrattavissa kahteen aiempaan. Ei ehkä kovin laadukkaita maaleja, mutta sisään ne menivät, Quenneville tuumi Philadelphia-pelistä.

Antti Raanta tuurasi menestyksellä Chicagon loukkaantuneita maalivahteja Corey Crawfordia ja Nikolai Habibulinia. Raanta torjui pari läpiajoa ja yhteensä 28 laukausta

Kaksi edellistä peliään Chicago hoiteli 6-2. Vastaavaan maalisumaan kolmessa perättäisessä ottelussa seura on pystynyt viimeksi kaudella 1992-1993.

Philadelphiaa vastaan maalinteossa onnistui muiden muassa puolustaja Duncan Keith.

- Meillä on maalintekoon piilevä itseluottamus. Pukuhuoneessa puhumme enemmän oikeasta pelitavasta, hyvästä puolustuksesta, kovista taklauksista. Tiedämme, että hyökkäyksemme hoituu, Keith kertoi.

Los Angelesin tulokasvahdin Martin Jonesin tilasto sen kuin komistuu. Jones on kerännyt neljästä ottelustaan neljä voittoa, kaksi nollapeliä ja päästänyt vain kolme maalia.

- Yritän olla ajattelematta sitä liikaa. Pyrin olemaan valmis, kun kutsu käy, ja yritän antaa joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Samalla yritän nauttia, Jones sanoi uutistoimisto AP:lle.

Jones oli 38 torjunnallaan ottelun ykköstähti, kun Los Angeles haki 3-1-voiton Torontosta.

Anaheim kellisti Minnesotan 2-1 ja otti neljännen perättäisen voittonsa. Corey Perry iski maalin seitsemännessä perättäisessä ottelussa.

Perryn osuma toisessa erässä jäi voitto-osumaksi. Mikko Koivulle merkittiin syöttöpiste Minnesotan kavennuksesta kolmannessa erässä.

Puolustus oli pitkään pääosassa. Maalittoman avauserän jälkeen Alex Grant rynni oikeasta laidasta läpi ja vei Anaheimin johtoon.

Perry otti toisen erän puolivälissä tauon törmättyään joukkuekaveriinsa Hampus Lindholmiin, mutta palasi parin minuutin päästä ja viimeisteli maalin Lindholmin esityöstä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.