Menikö Liigan somekoulutus täysin hukkaan? - "Samaa kuraa on luvassa"

Jääkiekon SM-liiga pyrkii alkavalla kaudella näkymään entistä voimakkaammin sosiaalisessa mediassa. Jokaisesta joukkueesta on nimetty somepelaaja, joka viestintäpäällikkö Antti Pärnäsen mukaan "näkyy korostetusti sosiaalisessa mediassa".

Somepelaajista jo aiemmin kenties näkyvin on ollut tälle kaudelle TPS:aan siirtynyt entinen JYP-hyökkääjä Jonne Virtanen (@monsterimonni). Virtasella ehti olla Twitterissä jo pitkästi toistakymmentä tuhatta seuraajaa, kunnes hän poisti tilinsä kesällä. Virtanen kuitenkin palasi viestipalveluun loppukesästä ja tällä haavaa seuraajia on reilut tuhat.

- Pidin vähän lomaa tuostakin touhusta, mutta porukka tuntui olevan sitä mieltä, että pitäisi tulla takaisin, niin tulin, Virtanen kertoi.

Liiga järjesti ennen tiistai-iltapäivän infotilaisuutta seurojen somepelaajille koulutuksen. Suorapuheisena tunnettu Virtanen arvioi, että oppi ei mennyt perille.

- Samaa kuraa on luvassa kuin aina ennenkin, hän lupasi.

- Joukkueen sisäisistä asioista ei tietenkään voi sosiaalisessa mediassa huudella, mutta ei kai tässä muuten mitään rajoitteita ole, myös Instagramista löytyvä Virtanen revitteli.

JYPin somepelaaja on Mikko Salmio (@salmiomiki).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Muutokset arveluttavat liigapelaajia – Näin sääntöjä muutetaan