Isosta miehestä lihava riita - Myös HIFK tiedotti pestanneensa Virtasen

JYPin kolossaalisen sentterin Jonne Virtasen ensi kauden työnantajasta on liikkeellä kahdenlaista tietoa. JYP tiedotti hieman ennen kello 18:aa tehneensä Virtasen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Vajaa tunti myöhemmin HIFK tiedotti niin ikään sopineensa Virtasen kanssa kausista 2013-15.

– JYP ja Jonne Virtanen ovat allekirjoittaneet tänään kaksivuotisen sopimuksen. Pelaajalla oli halu jatkaa täällä ja asiasta päästiin yhteisymmärykseen, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni sanoi.

Miksi HIFK sitten tiedottaa lähes samaan aikaan, että Virtanen on tehnyt kaksivuotisen paperin heidän kanssaan?

– Tuohon en osaa kommentoida mitään. Voin puhua vain JYPin puolesta ja meillä on Jonnen kanssa kaksivuotinen sopimus.

Kiekko-Keskisuomalainen ei tavoittanut HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondasia kommentoimaan asiaa.

– Olemme sopineet, että Nybondas kommentoi tätä. Sen tiedän, että meillä on Jonne Virtasen kanssa kaksivuotinen sopimus, HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli totesi.

Virtasen HIFK-siirrosta liikkui huhuja pitkin kautta, ensimmäisen kerran jo viime marraskuussa. Kiekko-Keskisuomalaisen tietojen mukaan HIFK lähestyi Virtasta jo ennen kuin JYP ehti avata neuvottelut jatkosopimuksesta. Joulutauon jälkeen Virtasen kiekollinen peli nousi aivan uudelle tasolle ja hän naputteli tammi-helmikuussa parhaimmillaan lähes piste per peli tahtia.

Toisen seuran sopimuksen alaista pelaajaa ei liigan sääntöjen mukaan saisi lähestyä ennen kauden päättymistä, mutta sääntöä on SM-liigassa rikottu yleisesti vuosikausien ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jonne Virtanen jatkaa JYPissä