Myös toinen Pelicansin pelaaja rikkoi ennätyksiä Hippoksen illassa

Puolustaja Juha Leimun lisäksi tiistain liigakierroksella myös toinen Pelicans-pelaaja vietti ennätystenrikkojaisia Hippoksella.

Ennätyksiä nimiinsä haali keskushyökkääjä Ryan Potulny, joka antoi syötöt kaikkiin neljään maaliin toisen erän lopulla. Aikaa neljän syötön antamiseen meni vain minuutti ja 24 sekuntia; ensimmäinen maali syntyi ajassa 38.10 ja neljäs 39.34.

Aiempi ennätys nopeimmista neljästä syötöstä oli 15 minuuttia ja 37 sekuntia. Tätä ennätystä hallussaan piti Ilveksen Jorma Peltonen ja se syntyi 4. marraskuuta vuonna 1969.

Potulny rikkoi samalla myös kolmen nopeimman maalisyötön antamisessa. Potulny syötti Juha Leimun iskemät kolme maalia 44 sekunnissa. Aiempi ennätys oli Ilveksen Jarmo Liliuksen hallussa ja se tehtiin 31. lokakuuta vuonna 1976.

Maalit syntyivät JYPin saatua kaksi viisiminuuttista lähes samaan aikaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Pelicansin Juha Leimu iskussa – Hippoksen illassa syntyi hurja ennätys

Uusimmat

Kiekko

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.