NHL kaavailee keskittävänsä ottelut 8–9 jäähalliin

Jääkiekon NHL:n komissaari Gary Bettman kertoo, että sarja saattaa keskittää loppukauden ottelunsa 8–9 pelipaikalle. Suunnitelmassa useat joukkueet pelaisivat samassa jäähallissa ja otteluita olisi luultavasti useita päivässä ilman yleisöä.

– Epävarmuutta on yhä paljon, Bettman sanoi NHL:n kotisivuilla.

NHL on ollut keskeytyksissä 12. maaliskuuta lähtien koronavirustilanteen takia. Kauden mahdollista jatkumispäivää ei ole päätetty. Bettman vakuutti, että liiga haluaa viedä kautensa päätökseen.

Keskitetyt pelipaikat olisivat luultavasti NHL-seurojen jäähalleja, koska niissä on tarpeeksi pukukoppeja, jotta tilat voitaisiin desinfioida joukkueiden tullessa ja lähtiessä paikalta.

Lisäksi pelipaikkakunnilta on löydyttävä riittävästi majoitustiloja ja mahdollisuus tehdä koronavirustestejä kuormittamatta muuta terveydenhuoltoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

NHL oikaisee suoraan pudotuspeleihin – katso tästä ensimmäiset otteluparit

Hovi hylkäsi "rivakasti" autolla startanneen Jukurien puheenjohtaja Toivakan syytteen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta – tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta jäi voimaan

Liiga aikoo pelata täyden runkosarjan – toiveissa myös aloitus normaalina ajankohtana

NHL kaavailee keskittävänsä ottelut 8–9 jäähalliin

Legenda mikä legenda – J-P Hytösestä kuoriutui JYPin näköinen pelaaja, joka pääsi toteuttamaan kaikki lapsuuden unelmansa

Jääkiekkovalmentaja Tomi Lämsä sai potkut, piti sapattia, katosi kuvasta mutta on nyt elämänsä haasteen edessä – "Enää en kuuntele seurajohtajien juhlapuheita"

Jääkiekon SM-liiga palaa Maikkarille – vain yksittäisiä otteluita ilmaiseksi, loput maksullisilla kanavilla

Puoli vuosisataa sitten nähtiin yksi kiekkohistorian ikonisimmista osumista: "Olen muistellut sitä miljoonia kertoja"

Palokan Kiekosta maajoukkueeseen ja Las Vegasin julkkispiireihin – Oula Palve puhuu mielellään jääkiekosta, mutta vaikenee rakkaudestaan amerikkalaiskaunottareen

Jääkiekon MM-kisalippujen ostajille rahat takaisin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.