NHL-legenda hehkuttaa suomalaiskiekkoilijaa IL:lle – vertaa jopa reijo Ruotsalaiseen

NHL-legenda Esa Tikkanen nimeää Iltalehdessä tämän hetken parhaat suomalaiskiekkoilijat. Puolustajaosastolla lista on JYPiä mairitteleva: puolustajien parhaimmisto tulee Jyväskylästä.

Suvereenisti paras suomalaispuolustaja on Anaheimin Sami Vatanen. JYP-kasvatti johtaa NHL:ssä suomalaisten maalipörssiä 12 osumallaan.

– Hän on erittäin vikkelä ja näyttää pikku-Reksalta, Tikkanen viittasi kahdesti Stanley Cupin voittaneeseen Reijo Ruotsalaiseen.

– On pelannut hyviä pelejä ja kehittyy koko ajan. Hän tulee olemaan vielä vaarallinen.

Iltalehden jutun mukaan puolustajien parhaimmiston kakkospaikasta kisaavat tällä hetkellä Buffalon Rasmus Ristolainen ja Pittsburghin Olli Määttä, joka hänkin on JYPin kasvatteja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.