NHL-tulokkaille visiiripakko

Visiiristä tulee NHL:ssä pakollinen suojus. Kiekkoliiga ja pelaajayhdistys pääsivät asiasta yhteisymmärrykseen New Yorkissa.

Uuden säännön mukaan kypärään kiinnitettävää lisäsuojusta joutuvat käyttämään pelaajat, jotka ovat toistaiseksi pelanneet NHL-liigassa 26 ottelua tai vähemmän. Kokeneemmat pelaajat saavat päättää, käyttävätkö visiiriä vai eivät. Visiirisääntö tulee käytäntöön samaan tapaan kuin kypäräpakko vuonna 1980.

Pelaajayhdistyksen asiantuntija Mathieu Schneider kertoi, että yhdistyksen enemmistö kallistui visiiripakkoon kauden lopulla. Vielä maaliskuussa enemmistö oli visiiripakkoa vastaan.

New York Rangersissa pelaavan Mark Staalin silmävamma saattoi olla ratkaiseva tekijä mielipiteen muutoksessa. Hän sai kiekon silmäänsä ja harmitteli jälkeenpäin, ettei ollut käyttänyt visiiriä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.