NHL:n lohkouudistus ei toteudukaan

Jääkiekkoliiga NHL:n suunnitelmat radikaalista muutoksesta sarjan lohkojakoon ensi kaudella eivät toteudu. Liigan pelaajayhdistys NHLPA kieltäytyi hyväksymästä suunnitelmaa, joten NHL jatkaa ensi kaudellakin nykyisellä kahden lohkon ja kuuden divisioonan järjestelmällä.

NHL oli kaavaillut ensi kaudeksi muutosta, jossa joukkueet olisikin jaettu maantieteellisen sijainnin perusteella neljään lohkoon, joista kahdessa olisi kahdeksan ja kahdessa seitsemän joukkuetta. Tarkoituksena oli tasapainottaa otteluohjelmaa ja saada joukkueille enemmän otteluita omalla aikavyöhykkeellä.

- On valitettavaa, että NHLPA on ilman hyvää syytä kieltäytynyt hyväksymästä suunnitelmaa, jota valtaisa enemmistö seuroista tukee ja joka on saanut laajaa kannatusta sekä faneilta että muilta jääkiekkoyhteisön jäseniltä, myös pelaajilta, NHL:n varakomissaari Bill Daly sanoi.

Pelaajayhdistys on ollut huolissaan siitä, että uudistus lisäisi matkustamista ja asettaisi pudotuspeleihin karsittaessa suurempien lohkojen pelaajat huonompaan asemaan kuin pienten lohkojen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.