Ossi Väänäselle kertyi tuloja yli 400 000 euroa

Jokerit on maksanut KHL:ssä muutoinkin suuria palkkoja.

Jääkiekkoilija Ossi Väänäselle kertyi viime vuonna ansiotuloja yli 388 000 euroa ja pääomatuloja 13 700 euroa. Uransa kesällä lopettaneen pelaajan verotettavat tulot olivat siis yhteensä yli 402 000 euroa.

Väänänen pelasi verovuonna 2015 Helsingin Jokereissa KHL:ää. Jokerit on maksanut KHL:ssä muutoinkin suuria palkkoja, sillä esimerkiksi Jani Rita tienasi ansiotuloja lähes 144 000 euroa. Rita keräsi pääomatuloja vajaat 12 000 euroa.

Niko Kapaselle kertyi tuloja lähes 282 000 euroa. Summasta ansiotuloja on yli 255 000 euroa. Rita on Väänäsen tavoin lopettanut pelaajauransa, Kapanen edustaa nykyään Liigassa HPK:ta.

Väänäsen tulot ovat selvästi suuremmat kuin esimerkiksi miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajalla Lauri Marjamäellä, jolle kertyi tuloja hieman alle 243 000 euroa. Marjamäki työskenteli vuonna 2015 Oulun Kärppien päävalmentajana.

Jääkiekkoliigan huippupuolustajista Lasse Kukkosen ansiotulot olivat lähes 203 000 euroa. Hyökkääjä Teemu Ramstedtin tulot ylittivät niukasti 150 000 euron ja Kim Hirschovitsin 160 000 euron rajan.

Hirschovits pelasi vuonna 2015 Espoon Bluesissa lukuun ottamatta joulukuuta, jolloin hän siirtyi Oulun Kärppiin. Ramstedtin seura oli viime vuonna Helsingin IFK.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.