Pörssivoittaja Hirschovits nollaa runkosarjan

Jääkiekon SM-liigan pistepörssin voittaja Kim Hirschovits vakuutti perjantaina, että lauantaina alkavissa pudotuspeleissä runkosarjameriitit ovat mitättömiä. Hirschovits ylsi 18+48=66 tehopistelukemilla ykköseksi jättäen JYPin Jarkko Immosen (23+41=64) ja Kärppien Toni Koiviston (23+39=62) niukasti taakseen. Jatkopeleihin lähdetään kuitenkin tasan samalta viivalta eli nollilta.

- Runkosarjassa on niin paljon pelejä, että niillä ei ole nyt merkitystä. Tietenkin tunnet vastustajan pelaajat ja tiedät niistä jotain juttuja. Osaat odottaa jotain, mutta aiempien pelien tuloksilla ei ole merkitystä, Hirschovits vertailee.

HIFK:n tai TPS:n kausi on ohi viimeistään ensi viikon tiistaina, mahdollisesti jo sunnuntai-iltana. Joukkuetovereitaan jälleen perjantaina pistepörssin voitosta kiitellyt hyökkääjä Hirschovits tietää, että peli on siltä osin harvinaisen raakaa.

- Vähäinen tieto vastustajasta auttaa joissain asioissa. Mutta me keskitymme omaan hommaan, että oma peli on mahdollisimman hyvin kasassa. Taistelemaan olemme lähdössä, HIFK:n kapteeni mottoaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.