Palokan Kiekosta Pittsburgh Penguinsiin – Oula Palveelle NHL-sopimus, kertoo IS

TPS:ssä vakuuttavan SM-liigakauden pelannut keskushyökkääjä Oula Palve, 27, on tehnyt yksivuotisen sopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa, kertoo Ilta-Sanomat. Palveen ja Penguinsin sopimus kattaa kauden 2019–2020.

Keuruulla syntyneen Palveen kasvattajaseura on Palokan Kiekko. JYPin liigapaidassa hänelle ehti kertyä vain neljä ottelua.

Palveen NHL-sopimuksesta kertoi muun muassa Sportsnetin kiekkotoimittaja Nick Alberga, joka kirjoitti Twitterissä, että Palveen NHL-diilille on saatu vahvistus:

 

Painetussa Keskisuomalaisessa 12.9.2018 julkaistussa jutussa toimittaja Ilkka Kulmala listasi JYPistä viime vuosina lähteneitä lahjakkuuksia. Palve oli yksi jutussa listatuista pelaajista. Näin Kulmala luonnehti häntä:

"Palveen syntymäkaupunki? Sehän on Keuruu. Kasvattajaseuraksi on merkitty Palokan Kiekko. Jyväskylässä Palve pysyi mysteerimiehenä: lahjakkuus tiedettiin, mutta tilille kertyi vain neljä liigaottelua JYP-paidassa. Keväällä 2014 Jukurit sitten kalasti miehen Kalevankankaalle. Siitä käynnistyi kasvu urheilijan mittoihin ja tehohyökkääjäksi. Miksi JYP päästi taiturin menemään? Eikö Jyväskylässä uskottu, että Palveella on edellytykset aloittaa määrätietoinen työnteko?"

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .