Pelicansin Myllyniemi nollapelien takuumies

JYPin vieraissa voittolaukauskisan jälkeen 1-0 kukistanut Pelicans saa kiittää kahdesta jääkiekon SM-liigapisteestään lainamaalivahti Jere Myllyniemeä.

Ratkaisevan voittolaukauksen pisti maaliin Ryan Lasch, mutta jo lauantaina KalPaa vastaan 4-0-voiton varmistanut Myllyniemi on Pelicansin tämän hetken ykköspelaaja.

Pelicansin alkukauden parhaan pelaajan, maalivahti Niko Hovisen, loukkaantuminen olisi nirhaissut kenen tahansa joukkueen pelistä ison osan pois. Kaksi nollapeliä peräkkäin pelannut Myllyniemi on täyttänyt ykkösvahdin paikan todella lupaavalla tavalla.

- JYP hallitsi kolmatta erää ja jatkoaikaakin, mutta meidän tarkoitus olikin vain pelata se viisiminuuttinen pois, koska tiedettiin, että rankkareissa yleensä on pärjätty, Pelicansin vaihtopenkin taakse palannut Kai Suikkanen kommentoi.

JYPissä debytoi tshekkivahvistus Petr Hubacek. 85 A-maaottelun ja yhden maailmanmestaruuden voittanut Hubacek sai ottelussa runsaasti vastuuta ja pelasi sekä yli- että alivoimaa. Myös voittomaalikilpailussa mies onnistui kertaalleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.