Perrin pikakiiturien ketjuun

Vauhtia ei ainakaan puutu JYPin uudesta hyökkäysnyrkistä, kun tuore tähtihankinta Eric Perrin saa avausottelussaan laidoilleen todelliset pikakiiturit.

– Pelicansia vastaan Eric tulee pelaamaan kentällisessä, jossa laidoilla pelaavat Antti Pihlström ja Jani Tuppurainen. Sitähän ei tiedä, onko se Perrinin lopullinen ketju. Mutta johonkin kentälliseenhän hänet oli pakko mahduttaa, Dufva heitti.

Päävalmentajan mukaan Perrinille on luvassa luonnollisesti merkittävä rooli JYPin joukkueessa.

– Eihän tuon tason pelaajalle voi olla niin markkinnoinnillisesti, pelillisesti kuin henkisestikään muuta kuin iso rooli joukkueessa.

Dufvan mukaan Perrinin halu palata seitsemän vuoden tauon jälkeen Jyväskylään on osoitus myös jyväskyläläisen jääkiekkokulttuurin noususta.

– Kyllähän tämä siirto imartelee Jyväskylää kiekkopaikkana. Tämä on erityisesti melkoisen iso sulka toimitusjohtaja Jukka Seppäsen hattuun, kun tuon tason pelaaja ilmoittaa kokeneensa uransa hienoimmat hetket Jyväskylässä, Dufva suitsutti uuden hankinnnan merkitystä.

– Tai sitten Eric ei ole urallaan vielä kiertänyt joukkueita tarpeeksi, RD murjaisi ja naurahti päälle.

Dufva halusi korostaa kuitenkin Perrinin täydentävän JYPin joukkuetta, ei päinvastoin.

– Sarjataulukossa lukee edelleen JYP eikä Eric Perrin tai vaikkapa Risto Dufva. Se pitää muistaa koko ajan ja sitä meidän pitää kaikkien vaalia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYPin Eric Perrin: "En ole kokenut muualla vastaavaa"