Perrin pikakiiturien ketjuun

Vauhtia ei ainakaan puutu JYPin uudesta hyökkäysnyrkistä, kun tuore tähtihankinta Eric Perrin saa avausottelussaan laidoilleen todelliset pikakiiturit.

– Pelicansia vastaan Eric tulee pelaamaan kentällisessä, jossa laidoilla pelaavat Antti Pihlström ja Jani Tuppurainen. Sitähän ei tiedä, onko se Perrinin lopullinen ketju. Mutta johonkin kentälliseenhän hänet oli pakko mahduttaa, Dufva heitti.

Päävalmentajan mukaan Perrinille on luvassa luonnollisesti merkittävä rooli JYPin joukkueessa.

– Eihän tuon tason pelaajalle voi olla niin markkinnoinnillisesti, pelillisesti kuin henkisestikään muuta kuin iso rooli joukkueessa.

Dufvan mukaan Perrinin halu palata seitsemän vuoden tauon jälkeen Jyväskylään on osoitus myös jyväskyläläisen jääkiekkokulttuurin noususta.

– Kyllähän tämä siirto imartelee Jyväskylää kiekkopaikkana. Tämä on erityisesti melkoisen iso sulka toimitusjohtaja Jukka Seppäsen hattuun, kun tuon tason pelaaja ilmoittaa kokeneensa uransa hienoimmat hetket Jyväskylässä, Dufva suitsutti uuden hankinnnan merkitystä.

– Tai sitten Eric ei ole urallaan vielä kiertänyt joukkueita tarpeeksi, RD murjaisi ja naurahti päälle.

Dufva halusi korostaa kuitenkin Perrinin täydentävän JYPin joukkuetta, ei päinvastoin.

– Sarjataulukossa lukee edelleen JYP eikä Eric Perrin tai vaikkapa Risto Dufva. Se pitää muistaa koko ajan ja sitä meidän pitää kaikkien vaalia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYPin Eric Perrin: "En ole kokenut muualla vastaavaa"

Uusimmat

Kiekko

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.