Pesonen ja Malmivaara jatkavat JYPissä

JYP on solminut jatkosopimukset hyökkääjä Harri Pesosen ja puolustaja Olli Malmivaaran kanssa. Molemmat jatkavat hurrikaanipaidassa kaksi seuraavaa kautta eli kevääseen 2014 asti.

- Oman kasvattimme Harri Pesosen jatkaminen JYPissä on arvokas asia koko seuran kannalta: Pesonen on läpimurron kynnyksellä, ja silloin JYP kasvattajaseurana on oikea paikka siihen. Olli Malmivaaralla taas on sellaista puolustuksellista erikoisosaamista, jota JYP tarvitsee jatkossakin menestystä hakiessaan, JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen sanoi.

23-vuotias Harri Pesonen pelasi ensimmäisen liigakautensa JYPissä joukkueen mestaruuskaudella 2008 - 2009. Tällä kaudella Pesonen on tehnyt 11 maalia ollen JYPin tehokkain maalintekijä. A-maajoukkue-debyyttinsä Harri Pesonen tekee ensi viikolla Moskovan EHT-turnauksessa.

29-vuotias Olli Malmivaara aloitti JYPissä myös joukkueen mestaruuskaudella 2008 - 2009. Hän voitti silloin SM-kullan lisäksi SM-liigan tehopörssin ja hänet valittiin SM-liigan All Stars -kentälliseen. Tällä kaudella Malmivaara on JYPin tehopörssissä jaetulla toisella sijalla. Malmivaara on pelannut 28 A-maaottelua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.