Risto Dufva: Raha olisi ainoa peruste, jos lähtisin Venäjälle

JYPin päävalmentaja Risto Dufva ei myöntänyt, mutta ei myöskään tyrmännyt tuoreimmassa Veikkaajassa esiintyneitä spekulaatioita hänen siirtymisestään tulevaisuudessa Venäjän KHL-liigaan.

– Venäjä on kaunis ja hieno maa, mutta jos minä menisin omilla vahvuuksillani jossain vaiheessa valmentajauraani Venäjälle, raha olisi siihen ainoa peruste, Dufva kertoi puhelimitse tiistaina.

Dufvan mukaan hänen siirtymisensä Venäjälle ei kuitenkaan ole ajankohtaista, eikä edes todennäköistä.

– On erittäin vaikea nähdä, että minä olisin siellä valmennustehtävissä, RD totesi.

Dufvan mukaan venäläisseuroista ei ole oltu häneen suoranaisesti yhteydessä, mutta aivan tuulesta temmattuja spekulaatiot eivät kuitenkaan ole.

– Kaikenlaisia spekulaatioita on olemassa. Ja mikä nyt on yhteydenotto? On tyhmää sanoa että minuun ei ole oltu yhteydessä, mutta on tyhmää myös sanoa että on oltu yhteydessä. Mieluummin sanon kuitenkin, että ei ole oltu, hän muotoili.

Tällä hetkellä Dufva on joka tapauksessa keskittynyt työhönsä Jyväskylässä, eikä hän ole omien sanojensa mukaan lähdössä mihinkään.

– Minä haluan tehdä töitä siellä, missä ihmisen on hyvä olla ja työskennellä. Minun kohdallani se on tällä hetkellä nykyisessä työssäni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYPin Eric Perrin: "En ole kokenut muualla vastaavaa"