"Ronskisti sai lyödä, toivottavasti saa jatkossakin"

Vaikka JYPin esitys 3-4 -jatkoaikatappiossa Ässiä vastaan hieman huolimaton ja hampaaton olikin, ei joukkue vaikuttanut ainakaan ulospäin olevan tappiosta moksiskaan. Peli oli nopeasti pureksittu ja katseet käännetty tulevaan.

-Tiivistä pelaamista molemmilta. Aika ronskisti sai lyödä puolin ja toisin, mutta se kuuluu tässä vaiheessa asiaan. Toivottavasti linja pysyy samanlaisena JYPin 1-1 -tasoituksen iskenyt Max Wärn tuumasi.

Wärnin maali oli omalla tavallaan hurrikaanipaitojen illan huippuhetki. Hän kolasi Joel Armian katolleen Ässien alueella ja suupaisi kiekon reppuun. Kaksi nöyryytystä muutamassa sekunnissa. Tätä JYP tarvitsee jatkossa lisää, mikäli se mielii finaaliin.

Yli toisen jatkoerän puolivälin venynyt ottelu ei Wärnnin mukaan ole minkään valtakunnan ongelma jatkon kannalta.

-Ammattilaisiahan tässä kaikki ollaan. Sen takia on harjoiteltu, että jaksaa pelata sen verran kuin tarve vaatii, hän totesi.

JYP-pakki Mikko Viitanen lähtee keskiviikkona mielellään fiilistelemään Isomäen tunnelmaa.

-Pori on hieno paikka pelata. Kaukalossa riittää varmasti tunnetta ja rytinää. Meidän täytyy osata ottaa yleisön pauhusta energiaa itsellemme ja sitten vain takaisin Hippokselle 1-1 -tilanteessa, Viitanen suunnitteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Pääsiäismaanantai irvisti taas JYPille