Rooba ja Suomela tahdittavat JYPin marssia – virolaisen kypärätemppukaan ei ollut kaukana

JYP ei antanut avauserän sysimustan päätösminuutin vaikuttaa lannistavasti. Robert Rooba ja Antti Suomela ovat jo iskeneet kaksi maalia mieheen.

Robert Rooba laukoi heti erän aluksi jo pelin toisen maalinsa, kun hyökkääjä päätti väkevän yksilösuorituksen painavaan rannekutiin. 

Johtomaali syntyi reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. JYPin viime kauden paras maalintekijä Antti Suomela jatkoi siitä mihin keväällä jäi, kun sentteri yllätti Niklas Bäckströmin etukulmasta.

Rooba oli erän puolivälin jälkeen lähellä iskeä jo kolmannen, mutta laukaus keskustasta suuntautui yli maalin. Jatkotilanteesta JYP pääsi kuitenkin pyörittämään pelin toista ylivoimaansa. Rooban hurjastelu jatkoi senkin aikana, kun virolaiselle siunaantui kaksi avopaikkaa maalinedustalta. Hurrikaanikannattajat palkitsivatkin 

HIFK:lla oli hetkensä, mutta erän loppua kohden JYP meni menojaan. Helsinkiläisten puolustusalueen puolustuspelaaminen sakkasi pahasti. Reilut kolme minuuttia ennen summeria tuore HIFK-luotsi Ari-Pekka Selin joutui turvautumaan aikalisään, kun Suomela siirsi illan toisella osumallaan JYPin jo kahden maalin karkumatkalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYPin katastrofaalinen päätösminuutti kostautui – HIFK johtaa liiga-avausta

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.