SaiPa kuritti vaisua raumalaisryhmää

Torstaina pudotuspeleistä ulos pullahtanut Rauman Lukko ei ole toipunut järkytyksestä. Joukkue oli täysin muissa maailmoissa ensimmäisessä jääkiekon SM-liigan playout-ottelussa, jossa Lappeenrannan SaiPa korjasi arvokkaan vierasvoiton jatkoerässä 2–3 (0–0, 1–1, 1–1, 0–1).

– Olemme punnertaneet ja puskeneet runkosarjassa, joten kyllä nyt teki hyvää ottaa tärkeä voitto. Hyvältä tuntuu, SaiPan valmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi.

SaiPa ratkaisi tasaisen ottelun edukseen, kun ensimmäistä jatkoerää oli pelattu reilut neljä minuuttia. Jarkko Immosen ohjaus painui Lukko-vahti Petri Vehasen taakse kahden miehen ylivoimalla.

Lukon pettynyt valmentaja Rauli Urama ei ollut alkuunkaan tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Lukko vaikutti erittäin laiskalta ja tahtotilansa kadottaneelta ryhmältä.

– Tällä ryhmällä meidän pitää pystyä pysymään sarjassa. Nyt on saatava sydän mukaan. Se olisi pitänyt saada mukaan jo paljon aiemmin, mutta nyt on viimeinen hetki ruveta taistelemaan joukkueen puolesta, huolestunut Urama totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.