SaiPa laittoi Lukon seinää vasten

SaiPa otti toisen voiton Lukosta SM-liigan putoamiskarsinnoissa ja on voiton päässä ensi kauden sarjapaikasta. Lukko on huomenna kotonaan selkä seinää vasten putoamiskarsintojen jatkumisesta.

Lappeenrannassa pelatun ottelun numerot 5–2 olivat kotijoukkueelle ansaitut. Lukko tuli kolmannen erän alussa vielä 2–2-lukemiin, mutta SaiPan 18 sekunnissa tehdyt kaksi vastaiskumaalia katkaisivat Lukon selkärangan.

SaiPan sankari oli Tomas Jasko kahdella maalilla, jotka hän teki molemmat läpiajolla. SaiPa iski erikoistilanteissa. Kolme maalia olivat ylivoimamaalia. Myös Lukolle tarjottiin ylivoimalla ratkaisuja, mutta raumalaisten ylivoimapeli oli suorastaan tehotonta.

SaiPan yksi alakerran rauhoittava puolustaja oli Pauli Levokari, joka on loukkaantumisen jälkeen saanut uutta kipinää pelaamiselleen.

– Kyllä jokainen joukkueessa on nyt tajunnut, mikä näiden pelien merkitys on. Tässä pelataan työpaikoista ja sarjapaikasta. Meillä on hyvä syke ja ilme laitta tämä sarja tiistaina poikki, vaikka siitä tulee varmasti tiukka vääntö, sanaili Levokari iloisena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.