SaiPan Zaborsky jäi pisteittä – kymppitonnin rahapotti tavoitteena

SaiPan ja Jukurien kohtaaminen miesten jääkiekkoliigassa oli liki merkityksetön pudotuspeleistä ulos jääville joukkueille, mutta SaiPan ykkösketjun laitahyökkääjä Tomas Zaborsky, 32, saalisti ahnaasti tehopisteitä.

Jukurit nappasi viidennen voittonsa kuuteen viime otteluunsa Joonas Kalliolan ja jatkoajalla ylivoimalla osuneen Martins Dzierkalsin maaleilla 2–1. Zaborsky ei pisteille päässyt.

–  Kahden hyvän erän jälkeen kolmannen erän painetila vei pisteen, mutta kaksikin pistettä maistuvat, kommentoi Jukurien valmentaja Marko Kauppinen.

Välillä koko kaksiminuuttisen ylivoimalla kaukalossa pyörinyt Zaborsky on pitänyt joukkueensa parhaana pistemiehenä kultakypärää 52 ottelussa. Hän voittaa 10  000 euron rahapalkinnon, jos yltää pistepörssissä 20 parhaan joukkoon. SaiPa pelaa vielä kahdesti Pelicansia vastaan, joten sijalla 28 olevalla Zaborskylla on vielä mahdollisuudet kivuta kymppitonnin bonukseen.

–  Pienillä muutoksilla saimme aikaan hyvän loppukirin, mutta kaksi turhaa (Tomi Iso-Mustajärven) jäähyä koituivat ratkaisuksi, harmitteli SaiPa-luotsi Tero Lehterä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.