SaiPan sinnikkyys palkittiin lopussa

SaiPa käänsi jääkiekon SM-liigan kamppailun Hämeenlinnassa edukseen vasta jatkoajalla. SaiPa ei johtanut kertaakaan varsinaisella peliajalla, mutta haki HPK:sta jatkoaikavoiton 3-2.

- Tämä oli meille tyypillinen maalin peli, mutta onneksi kääntyi tällä kertaa meille. Meidän prässipelimme oli vahvaa kolmannessa erässä. Tasoitusmaali antoi lisää potkua, sanoi SaiPan valmentaja Ari-Pekka Selin.

Selin kiitteli HPK:n kakkosvalmentajaa Petteri Hirvosta, joka oli otteluennakossa sanonut SaiPan pelaavan epäjääkiekkoa.

SaiPan kultakypärä Jesse Saarinen (1+1) oli vahvasti mukana kahdessa tasoitusmaalissa. Saarisen hieno syöttö Jarno Koskirannan päätöserän tasoitukseen vei pelin jatkoajalle. Ville Koho sinetöi vierasvoiton jatkoajalla.

- Paikkoja oli meilläkin. Harmi, että pitkä jakso hyviä kotimatseja päättyi. Putosimme sementtilattialle, kuvasi HPK:n valmentaja Harri Rindell.

HPK:n maalinikkareina kunnostautuivat Arsi Piispanen ja todella näyttävästi Janne Kolehmainen. Molemmat osumat olivat ylivoimamaaleja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.