San Jose Sharks luottaa kotiyleisön tukeen yön ottelussa

Sharks on tiukan paikan edessä, sillä se on sarjassa tappiolla Pittsburgh Penguinsia vastaan 0–2.

San Jose Sharks luottaa äänekkäiden faniensa auttavan heidät voittoon, kun illalla Yhdysvaltain aikaa pelataan jääkiekkoliiga NHL:n Stanley Cup -finaalin kolmas ottelu. Se on myös kautta aikain Sharksin ensimmäinen kotiottelu Cup-finaalissa.

– Siitä tulee varmasti uskomattoman hieno peli. Suonissa virtaa adrenaliinia, Sharks-hyökkääjä Patrick Marleau sanoi.

Sharks on tiukan paikan edessä, sillä se on sarjassa tappiolla Pittsburgh Penguinsia vastaan 0–2. Tosin joukkueella on kokemusta vastaavasta tilanteesta, sillä se voitti pudotuspelien toisella kierroksella kaksi ensimmäistä ottelua kotona Nashville Predatorsia vastaan, hävisi kaksi seuraavaa vieraissa, mutta onnistui vääntämään sarjavoiton seiskapelissä.

– Pittsburghin fanit olivat intohimoisia ja elivät pelissä täysillä mukana. Meillä on samanlaiset fanit, huomautti Sharksin Logan Couture.

Hän kertoi monen vastustajan sanoneen, että heidän hallissaan meteli on uskomaton.

Donskoi uskoo voittoon

Marleaun ja Couturen kanssa samassa ketjussa pelaava Joonas Donskoi kuvaili heidän vitjaansa luisteluvoimaiseksi.

– Yritetään päästä hyökkäysalueelle paljon. Kiekon riistoja ja karvataan. Kova työmoraali joka vaihdossa. Siitä on lähdetty, että omissa ei soisi, kun ollaan kentällä, mainitsi Donskoi, jonka San Franciscon alueen jääkiekkotoimittajat valitsivat Sharksin vuoden tulokkaaksi.

Sharks on tämän kauden pudotuspeleissä voittanut seitsemän ottelua kotona ja hävinnyt kaksi. Valmentaja Peter DeBoerin mielestä joukkueen peli on parantunut kaiken aikaa ja paras on vielä edessä.

– Kunhan saadaan se paras peli irti, niin ei mitään hätää. Ja kotiyleisö auttaa meitä, Donskoi mietti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.