Scheifele taituroi hattutempun, Laine osui kerran – katso video

Mark Scheifele teki kolme maalia Winnipegin 5–2-voittoon päättyneessä ottelussa. Patrik Lainekin onnistui kerran.

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on tehnyt maalin ottelussa Dallasia vastaan. Laine ehti ennen yön kierroksella syntynyttä maalia pelata putkeen neljä ottelua yltämättä tehopisteille.

Laineen ensimmäisen erän maali vei Winnipegin 2–0-johtoon. Katso alta video maalista.

 

Winnipegin 5–2-voittoon päättyneen pelin sankariksi nousi Laineen seuratoveri Mark Scheifele, joka teki hattutempun. Scheifele iski ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä. Toinen maaleista syntyi kolmannen erän alussa ja kolmas upposi tyhjään maaliin samalla, kun ottelun viimeinen minuutti pyörähti käyntiin.

Katso alta kaikki Scheifelen maalit.

 

Maalinteossa onnistui myös Columbuksen Markus Hännikäinen, kun vastassa oli Aleksander Barkovin Florida. Hännikäinen vei toisessa erässä tekemällä maalillaan joukkueensa 3–2-johtoon. Maali oli Hännikäisen kauden ensimmäinen. Joukkuetoveri ja etunimikaima Markus Nutivaara teki puolestaan kaksi syöttöpistettä.

Ottelu päättyi Columbuksen murskavoittoon 7–3.

Toisen erän aikana Floridan maalille vaihdettu Antti Niemi torjui 18 kertaa. Maalilla aloittanut James Reimer ehti torjua 15 kertaa ja päästää kiekon maaliin neljästi.

Minnesotan Koivu ja Granlund tehokkaina, Coloradon Rantanen iski maalin

Minnesotan tehokaksikko Mikko Koivu ja Mikael Granlund kerryttivät molemmat pistetilastojaan kahdella syöttöpisteellä yön pelissä. Vastassa ollut Montreal hävisi maalein 6–3.

Koivu ja Granlund olivat syöttämässä sekä Ryan Suterin toisen erän maalia että Jared Spurgeonin kolmannen erän ylivoimamaalia.

Suomalaiset takoivat tehoja myös ottelussa Coloradon ja Carolinan välillä. Coloradon Mikko Rantanen iski joukkueen voiton varmistaneen viidennen maalin. Ottelu päättyi luvuin 5–3. Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen puolestaan nappasivat syöttöpisteet. Teräväinen syötti Victor Raskin maalin, joka syntyi ennen kuin peliaikaa oli kulunut minuuttiakaan. Aho teki syöttöpisteensä myös ensimmäisessä erässä, kun hän tarjoili kiekon Elias Lindholmille.