Siirtorajalla kuohuu: SaiPa-konkari Ramstedt siirtyi Suomi-sarjaan

Jääkiekon kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomi-sarjassa pelaava Kiekko-Espoo teki kovan pelaajahankinnan, kun se pestasi loppukaudeksi liigakonkari Teemu Ramstedtin. Kokeneen keskushyökkääjän kausi kului siirtotakarajaan asti SaiPan liigajoukkueessa, missä hän teki 45 ottelussa tehot 4+27=31.

Kiekko-Espoo on Suomi-sarjan kärjessä ja tavoittelee Mestiksen karsintoihin pääsemistä.

–  Ramstedt tuo joukkueeseemme paljon pelillistä taitoa ja henkistä kokemusta. Kiekko-Espoon puolesta on hienoa, että hän haluaa olla mukana taistelemassa espoolaisen jääkiekkoilun tarinassa, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoi seuran verkkosivuilla.

Ramstedt on pelannut Liigassa 529 runkosarjaottelua tehoin 85+222=307. Hän voitti HIFK:ssa Suomen mestaruuden 2011. Lisäksi hän on pelannut muun muassa itäliiga KHL:ssä ja Ruotsin pääsarja SHL:ssä.

Espoolaista seuraa Ramstedt edusti edellisen kerran kausina 2011–13, jolloin hän pelasi Liigaa Bluesissa. Espoolaisseura menetti liigapaikkansa vuonna 2016, jonka jälkeen espoolainen edustuskiekkoilu tavoitteli uutta nousua nimellä Espoo United. Kahden Mestis-kauden jälkeen Espoo United meni nurin. Nyt Kiekko-Espoo unelmoi espoolaisen jääkiekon palauttamisesta korkeimmille sarjatasoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.