Sinkku Wallinheimon blogi käy kuumana

Kolme viikkoa sitten JYP:istä Moskovan Dynamoon loppukauden kattavalla vuokrasopimuksella siirtynyt maalivahti Sinuhe Wallinheimo debytoi vihdoin Kiekko-Keskisuomalaisen bloggaajana.

”Sinkku” lupaili ensimmäistä kirjoitustaan jo ennen joulua, mutta mies sai nettiyhteyden asunnolleen vasta vuoden vaihteen jälkeen. Wallinheimon mukaan se on toistaiseksi ainoa asia koko reissulla, jota ei ole hoidettu oikein viimeisen päälle.

-Internetin toimintavalmius onkin ollut ainoa ongelma tässä Venäjän reissussa toistaiseksi. Kaikki muu onkin hoidettu viimeisen päälle. Oikeastaan valitettavankin ammattimaisesti. Sikäli mikäli palkat, olosuhteet, pelimatkat, joukkueen huolto yms. hoituvat näin mallikkaasti täällä Venäjällä, niin pelaajavirta Suomesta kääntyneen itäänpäin erittäinkin nopeasti..., Wallinheimo kirjoittaa.

Wallinheimon blogi on noussut bloginpitäjän nasevien tarinoiden ansiosta nopeasti ksml.fi:n suosituimmaksi blogiksi. Tosin ehkä myös Wallinheimon maineella - verrattuna vaikkapa bloginpitäjä Tuomas Heikkilän vastaavaan - on pieni osuus kävijäryöppyyn.

Sinkku itse on myös innostunut päivittämään blogiaan aktiivisesti, joten odotusarvot jatkolle ovat nousussa. Milloin mies saa seuraavat sakot? Nouseeko Wallinheimo Moskovan median lemmikiksi vai silmätikuksi?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.