Sport TPS:n nöyryytettävänä

Yksi Liigan kuumimmista joukkueista on Turun Palloseura, joka muutti kurssinsa täydellisesti vuoden alkupäivinä. Keskiviikkona TPS oli Vaasan Sportia vastaan pahassa alakynnessä ja oli kahdesti kahden maalin tappiolla. Huima kolmas erä toi kuitenkin TPS:lle voiton lukemin 4–5.

–  Olisin odottanut enemmän, sillä meillä oli erittäin hyvä ote viime lauantaihin saakka, ihmetteli Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Dufva laittoi rohkeasti samaan ketjuun nuorisopelaajat Eemil Erholtzin, 19, Niko Kuirin, 21, ja Santeri Haaralan, 19.

Yhteenlaskettuja Liiga-otteluita kolmikolla on 75, niistä Kuirilla yli puolet. Vaikka nuorisoketjulle ei tehoja merkittykään, niin ainakin he toivat intoa ja energiaa kentälle, niin kauan kun yhdessä pelasivat.

Kolmas erä oli merkillinen tapahtuma: näytti siltä, että Sport oli alistunut kohtaloonsa ja jäi TPS:n maalin jälkeen odottamaan seuraavaa. Tulihan niitä voittoon tarvittava määrä. Voittomaaliksi jäi Juuso Pärssisen uran toinen maali.

–  Oli vähän pitkät piuhat. Yritin kertoa, minkälaiseen paikkaan ollaan tulossa. Kaikennäköisiä temppuja tehtiin, että saatiin joukkue hereille, kertoi TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.