Sport katkaisi tappioputkensa

Vaasan Sport katkaisi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa jääkiekkoliigassa kaatamalla Rauman Lukon perjantaina vieraskaukalossa maalein 4-3. Voitto ratkesi vasta voittolaukauskilpailussa, jonka ainoa onnistuja oli Sportin Jarkko Immonen.

- Yrityksen puutteesta ei joukkuetta ole voinut tappiopeleissäkään syyttää. Joka äijä on pelannut sata lasissa, mutta bensa on vaan loppunut kesken. Nyt puolustettiin hyvin ja vaihteeksi löytyi taas tehojakin, Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen tiivisti.

Valtosen kehumien osa-alueiden listaan on lisättävä vielä hyvä maalivahtipeli. Sportin maalilla torjuntavuorossa ollut Ville Hostikka oli luokkaa parempi kuin Lukon Ryan Zapolski.

Ottelussa mentiin tasatahtia alusta loppuun asti eli Sport siirtyi aina ensin johtoon ja Lukko tasoitti. Vaasalaisista maalinteossa onnistuivat ratkaisunkin laukonut Jarkko Immonen, kesken kauden juuri Lukosta Sportiin värvätty Henrik Koivisto ja Juha Tarkkanen. Lukon viimeistelijät olivat vastaavasti Jerry Ahtola, Toni Koivisto ja Harri Tikkanen.

- Tässä pelissä oli kieltämättä ekstralatausta. Raumalle oli hieno tulla takaisin ja vielä hienompaa oli tehdä maali Lukon verkkoon. Koko joukkueessa oli nyt selkeästi enemmän asennetta, mitä on ollut viime peleissä, Henrik Koivisto tiivisti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.