Sport kiusasi raskaasti Tapparaa

Vaasan Sport laittoi tapansa mukaan kaiken likoon liigaottelussa Tampereen Tapparaa vastaan, mutta ei voinut vahvemmalle mitään. Jännitystä ottelussa kuitenkin riitti hamaan loppuun saakka, sillä Tapparan 2–1-voitto ratkesi vasta loppusummerin soidessa.

Toinen erä oli Tapparalta vahva esitys. Maaleja olisi voinut tulla paljon enemmän kuin kaksi, mutta Sportin maalissa Niko Hovinen peitti paljon kookkaan ulkomuotonsa ansiosta.

–  Toisessa erässä pelasimme hyvän 15 minuuttia ja pystyimme luomaan maalipaikkoja. Pystyimme myös puolustamaan, luetteli Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

Kolmannessa erässä puolestaan Tapparan maalissa Michael Garteig sai venyä parhaimpaansa. Kolmas erä oli Sportin selvää hallintaa, tosin Sportia auttoivat Tapparan jäähyt. Niistä Valtteri Kemiläisen laitataklaus oli merkillisin.

–  Tappara näytti sen, miksi se viihtyy kärkipäässä tässä sarjassa. Tämän työpäivän jälkeen pystyy menemään nukkumaan, viittasi Sportin päävalmentaja Risto Dufva joukkueen taisteluun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.