Sport päätti liigakautensa voitolla

Ottelu oli sikäli merkityksetön, että Ilves oli jo varmistanut viimeisen pudotuspelipaikan ja Sport puolestaan oli jo jäänyt viivan alapuolelle.

Vaasan Sport katkaisi kymmenen perättäisen ottelun tappioputken, kun se kukisti kauden viimeisessä runkosarjaottelussa Tampereen Ilveksen 2–0. Samalla katkesi Ilveksen kuuden voiton putki.

Ottelu oli sikäli merkityksetön, että Ilves oli jo varmistanut viimeisen pudotuspelipaikan ja Sport puolestaan oli jo jäänyt viivan alapuolelle. Voitosta huolimatta Sport jäi sarjassa viimeistä edelliseksi.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa kotijoukkue pääsi onnekkaasti avaamaan maalitilinsä. Maali oli ilmiselvä paitsiomaali ja kirjattiin Tommi Körkölle. Heti kolmannen erän alkuminuuteilla Filip Riska teki kauden viidennen maalinsa ja vei kotijoukkueen kahden maalin johtoon.

Kausi oli kokonaisuudessaan Sportin liigajoukkueen toiminnasta vastaavan yhtiön johdolle pettymys, koska joukkue jäi playoff-viivan alapuolelle. Tappiota saattaakin tulla kaudesta jopa 100 000 euroa, arveli hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.