Surkeaa JYP, niin surkeaa! - KalPa murjoi voittoon 5-0

1. erä

Avauserässä polkaistiin kaasu pohjaan heti kättelyssä. Ensin sen teki KalPa ja kohta perään myös JYP. Kumpikin pelasi kertaalleen ylivoimaa, mutta ei pakkopelissään osunut. KalPa loi enemmän varsinaisia maalipaikkoja, JYP puolestaan laukoi aavistuksen ahkerammin. Sekä Niko Hovinen että Eetu Laurikainen olivar auringonvarmoja maaleillaa, Laurikainen varsinkin esitti pari game saveria. Maaleja ensimmäisellä 20-minuuttisella ei siis nähty.

2. erä

Toinen erä oli JYPiltä täydellinen katastrofi. Joukkue juoksi askeltolkulla perässä ensimmäisestä kiekonpudotuksesta lähtien ja KalPa meni menojaan. JYPillä ei ollut erässä ainuttakaan maalipaikkaa, kun KalPa paukutti samaan aikaan neljä kiekkoa ohi kovin yksinäiseksi soturiksi jääneen Laurikaisen. JYP kyllä yritti, mutta meno oli kokeneelle joukkueelle suorastaan noloa, kun mikään ei onnistunut. Hurrikaaniryhmä ei saanut edes kahta syöttöä peräkkäin omille.

KalPan maalirohmuna riehui Eetu Luostarinen, joka kasvatti yhden erän aikana koko kauden maalimääränsä kahdesta viiteen. Välllä ennätti osua myös kilpipaitojen sisäisen maalipörssin ykkönen Alexander Ruuttu.

3. erä

Ottelu päättyi KalPan murskavoittoon maalein 5-0. KalPan viimeisestä maalista vastasi Juuso Riikola ajassa 41:21.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .