Tappara aloitti kesälomansa Ässien kustannuksella

Tappara päätti piinaavat jääkiekon SM-liigan playout-pelit Ässiä vastaan lyhimmällä mahdollisella tavalla. Ennen tätä iltaa kaksi aikaisempaa ottelua voittaneet tamperelaiset olivat myös kolmannessa kohtaamisessa vahvempia 4–2-lukemin.

– Kolme voittoa suoraan on aika hyvä saldo. Hyvin taistelimme kaikki pelit, Tapparan vt. päävalmentaja Alexander Barkov kertoi.

Tänään kaksi ensimmäistä erää olivat täydellistä Tapparan hallintaa. Päätöserässä kotijoukkue kuitenkin syttyi mukaan taisteluun, mutta se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt.

– Tulimme nyt jääkiekkojoukkueena takaisin kahden huonomman ottelun jälkeen. Pidetään tässä taukoa ja lähdetään valmistautumaan alkavaan uuteen sarjaan, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen kommentoi.

Ässät ja SaiPalle taipunut Lukko ratkaisevat tiistaista alkaen, kumpi länsirannikon joukkueista karsii liigapaikasta Mestiksen voittajaa vastaan.

Pelaajia playout-pelit eivät sytyttäneet.

– Tällaisella rantapalloista ja lomista pelaamisella ei ole pienintäkään tekoa kilpaurheilun kanssa, Tapparan laitahyökkääjä Ville Nieminen tiivisti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.